Zbog duže neaktivnosti foruma molim sve članove koji su zaboravili podatke za logiranje da ne prave nove profile nego da kontaktiraju admina kako bi dobili nove podatke i tako nastavili aktivnosti sa postojećim profilima. Za tu svrhu na dnu ili na vrhu stranice kliknite na 'kontakt' i opišite zašto se ne možete logirati.

RailWorks - Hrvatska - Registracija

Pristupom na “RailWorks - Hrvatska” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš(a/e/i/u)”, “RailWorks - Hrvatska”, “https://www.railworks.com.hr/forum”], moraš se slagati sa svim, ispod navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima. Ukoliko se ne slažeš sa svim, ispod navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima, molim(o), ne pristupaj/koristi “RailWorks - Hrvatska”.
Obzirom da, ispod navedene, [pravne] uvjete/pravila možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrirane korisnike/ce, molim(o), s vremena na vrijeme ih [ponovo] pročitaj da se nebi dogodilo da se ne slažeš s [promijenjenim] [pravnim] uvjetima/pravilima, a i dalje pristupaš/koristiš “RailWorks - Hrvatska”.

Forum je powered by phpBB [u daljnjem tekstu: “oni”, “njih”, “njihov(a/e/i/u)”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Tim(ovi)”]. Dostupan je pod “GNU General Public License v2” [u daljnjem tekstu: “GPL”]. Možeš ga preuzeti sa www.phpbb.com gdje možeš pronaći (i) [sve] detaljn(ij)e informacije o phpBBu.
phpBB softver [samo] omogućava Internetski bazirane rasprave. phpBB Limited nije, niti može biti, odgovoran za, na ovom forumu, od naše strane (ne)dopušten sadržaj i(li) ponašanje.

Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “RailWorks - Hrvatska” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISPu [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Slažeš se da “RailWorks - Hrvatska” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem koji odgovara navedenom.

Svi podatci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, “RailWorks - Hrvatska” i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Niti “RailWorks - Hrvatska” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova, sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].


Opća uredba o zaštiti osobnih podataka ili GDPR

Da biste bili u skladu s EU GDPR (2018), trebate biti svjesni sljedećeg.

Pored gore navedenog 'RailWorks - Hrvatska' također će pohraniti sve IP adrese koje koristite za objavljivanje. Ovisno o vašim željama 'RailWorks - Hrvatska' može vam poslati e-poštu na adresu e-pošte koju ste koristili prilikom registracije ili ste je naknadno promijenili, ali te postavke možete promijeniti u Profil/Postavke (P/P) ako u bilo kojem trenutku želite zaustaviti primanje e-pošte.
Osobni podaci koje ste nam dali kada ste se prijavili koristit će se isključivo u svrhu funkcioniranja foruma 'RailWorks - Hrvatska'. Neće se koristiti za bilo što drugo i neće ih se prosljeđivati ​​niti jednoj trećoj strani bez vašeg izričitog pristanka.
Jedini drugi podataci o Vama su oni koje ste odlučili objaviti u forumima, nakon čega se smatraju "javno dostupnim" jer će ga indeksirati tražilice, kao i web stranice arhive.
Klikom na “Slažem se” gumb ispod, prihvatit ćete ove uvjete i to će biti pohranjeno. Klikom na “Ne slažem se” gumb ispod, ne možete se registrirati na forum.

Također se klikom na gumb "Slažem se" slažeš i da ćeš se pridržavati pravila navedenih u odjeljku “Pravila”: Pogledaj "Pravila" ponašanja na forumu sada